אני שמחה ונרגשת לכתוב לכם בפעם הראשונה באתר שלי. מבחינתי הבלוג הזה יהיה הדרך שלי לספר, לשתף ולעדכן אתכם עם מה שקורה איתי במיוחד בגלל שאני נמצאת רב הזמן בנסיעות. אתם מכירים את ההתרגשות שיש לפני התחלה של משהו חדש, עבודה, טיול, תקופה?
אז זו בדיוק ההרגשה שיש לי עכשיו. אומנם אנחנו באמצע השנה אבל אני נכנסת עכשיו לתקופה מעניינת ומלהיבה.
תקופה של טורנירים על משטחים קשים (המשטח המועדף עלי), עם מאמן חדש (מרטין רומק), בארצות הברית (מקום שאני אוהבת מאוד). אני מקווה שזה יתבטא ברמת הטניס שאני אציג וכן בתוצאות.
מה שמוסיף להתרגשות זו כמובן הזכות שתהיה לי להשתתף באולימפיאדה. זו תהיה ההשתתפות הראשונה שלי באולימפיאדה ואני בטוחה שזו תהיה חוויה מדהימה. ספורטאים רבים שהיו באולימפיאדה אמרו לי שזה לא דומה לשום דבר שהכרתי. הכמות העצומה של ספורטאים מכל הענפים שחיים במקום אחד (הכפר האולימפי) אני כבר מכינה את המצלמה כדי לצלם את כל אגדות הספורט שאני אראה אפגוש שם. השייכות לנבחרת, למשלחת גדולה שמייצגת את ישראל על הבמה הכי גדולה בעולם רק מעצימים את חווית התחרות.
אין דבר שישמח אותי יותר מלהצליח באולימפיאדה. מבחינתי זה תמיד היה כבוד גדול לייצג את ישראל, אם זה בתחרויות האישיות שלי, אם זה במסגרת הנבחרת (אף מילה על צ'כיה בבקשה
) ועכשיו במסגרת האולימפיאדה. אני מאוד שמחה שציפי מצטרפת אלי והיא תוכל להגשים את החלום שלה. ציפי היא דוגמא ומופת בשבילי ובשביל כל ספורטאי בעולם. אני מאוד שמחה בשבילה ואני נרגשת שנוכל לחלוק את חוויית האולימפיאדה יחד. אני רוצה להודות לכולם על התמיכה המדהימה שאתם נותנים לי ברגעים טובים והרבה יותר חשוב מזה ברגעים פחות טובים. התמיכה, העידוד והאמונה שלכם עוזרים לי להמשיך לעבוד קשה ולרצות להצליח.
אני מקווה שתהנו מהאתר ומהבלוג, כל שאלה בקשה או הערה אתם מוזמנים לשלוח לי דרך "צור קשר".
שחר